Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü – Nitelikli Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını ihlal ve Mala Zarar Verme Suçundan İki Şahsa Adli İşlem Yapıldı.




Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü – Nitelikli Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını ihlal ve Mala Zarar Verme Suçundan İki Şahsa Adli İşlem Yapıldı.
Nar Caddesi Lale iş merkezinde bir işyerinde meydana gelen “Nitelikli Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını ihlal ve Mala Zarar Verme” olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda;
Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen B.Y. ve  O.Y. isimli şahıslar suça konu 3 adet tesbih, 1 adet bakır fincan, 1 adet metal çaydanlık ve 1 adet metal süs eşyası suç eşyaları ile birlikte kısa sürede tespit edilerek  yakalanmış;
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının emir ve talimatları doğrultusunda gözaltına alınan şahıslar alınan beyanlarında işyeri sahibinin kendilerine uyuşturucu madde vereceğini ancak vermediğini, bu sebeple olayı gerçekleştirdiklerini beyan etmişler, suça konu eşyalar sahibine teslim edilerek iki şahıs mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk edilmiş her iki şahıs hakkında Mahkemece Adli Kontrol Şartı Kararı verilmiş,  uyuşturucu madde ile ilgili olarak ta talimat doğrultusunda  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce gerekli tahkikat başlatılmıştır.
                GÜVENLİ ŞEHİR… NEVŞEHİR…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şehit Polis Memuru Enver KILIÇ’ın Ölüm Yıl Dönümü.